Pozdrav,
nemamo mogućnost dostave svih proizvoda putem BoxNOW-a.
Ova opcija dostave je dostupna samo za male pakete maksimalnih dimenzija 8 x 45 x 60 cm.
Iako se može dogoditi da neki artikli odgovaraju ovim dimenzijama ili su manji, možda opcija za BoxNOW još nije aktivirana jer takve artikle moramo ručno dodavati i pridružiti ih navedenoj dostavi.
Ako imate upit o određenom proizvodu, slobodno nam se obratite putem e-maila kako bismo provjerili i, ako je moguće, omogućili dostavu putem BoxNOW-a.
Citiraj:
Autor kopija
Nije, ja neki dan naručio poveći paket i ponudio mi je jedan od dva Boxnow ormara u susjedstvu, iako su oba identični.
Mislim da je faktor popunjenost.
|
Kod nas to sigurno nije bilo,mi nemamo tu mogućnost kako sam gore napisao.
Citiraj:
Autor xlr
I ja sam primjetio da na neke iteme nude Boxnow, a na neke cak i Wolt dostavu (budu mali logoi pored slike itema). Pretpostavljam da dostava nekako ima neke veze s dobavljacem jer nekad imaju dva ista itema, razlicite cijene i sifre, jedan ima Wolt opciju, a drugi ne. Moram priznati i mene Boxnow razmazio. Pogotovo dostava subotom.
|
Nema veze s dobavljačem, već da li smo artikl dodali u boxnow/wolt ili nismo. Kao što sam napisao, to se sve ručno dodaje a kako ima puno artikala i svaki dan dolaze novi, jednostavno nije to moguće sve pratiti i dodavati.