View Single Post
Staro 27.11.2024., 17:18   #564
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Šteta, propustio si puno dobrih stvari... npr Autumn aurora i radiophobia. Nije to za razmažene nego za malo drugačije iskustvo a sa istim sastojcima. Ukupno sam SOC prošao valjda 10 puta, od toga 5-6 modanog... Pojam nemaš kako sam se osjećao kad sam prvi puta vidio complete mod, mind blown, to mi je bio i prvi susret sa stalker moding scenom - nisam znao da uopće i postoji. Doslovce, ko da je netko upalio svjetlo u toj igri. Je, mod je malo olakšao igru, ali nakon što sam je već par puta prešao nije me bilo briga, pa onda lost alpha, autumn aurora itd itd. Clear sky i CoP nisam baš previše igrao, j

Ne volim ni ja odmah modat igre, ali ovoj su igri fixevi prijeko potrebni. Fixeva nema ali ima modova... I kad smo već kod toga, navodno tek nakon jedne story misije u SIRCAA bugovi odu na entu. I to gamebreaking bugovi, samo se nizaju, jedan za drugim - pa onda je preporuka, dok ne dođe patch, nakon te misije iči raditi nešto drugo dok se ne poprave stvari...
Igrao sve vanila a call of pripyat nekih pola godine prije izlaska za zapadno tržište, verziju na ruskom bez prijevoda

https://www.techpowerup.com/forums/t...e-date.110579/

"German and Russian editions of Call of Pripyat were released earlier this year."

Probao sam modanu verziju, ali sobzirom da su ubacili vreču za spavanje koju si mogao korisiti kak ti paše, to mi je bilo čisto varanje originalne verzije, tak da nema šanse.

Jedino kaj sam koristio su čisto grafički modovi, bez diranja u originalni gameplay.
Mladenxy je offline   Reply With Quote