View Single Post
Staro 26.11.2024., 14:01   #545
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da, A life je malo sjeban, slazem se. Imam deset sati igre i isto sam primjetio.U Zatonu idem pjeske s jedne strane mape na drugu bez da zive duse sretnes (ili nezive ), a onda dodjes u neku zgradu u tamo nakrcano sve, samo izaze negdje iz zida.

Ovo za ekonomiju se ne slazem skroz. Da, popravci su skupi, ali ja isto skupljam i istrazujem na sve strane, da se naci svega vrlo brzo, oruzja municije i medsa ne fali. Evo trenutno 30ak med kitova, isto toliko zavoja, municije isto svakakve, vec se ima sniper, vintar, i jos ponesto.

Imam feeling da je u originalo to islo dosta sporije i teze, ko na kapaljku si svega imao sve do kasne faze igre.

Bloodsuckeri oni prvi, jedva sam ih satro, da. Onda drugi kod onog otoka isto sjebani skroz, nikako ih rijesit, tu sam cak trazio okolni put jer su mi dopizdili, ali morao sam na kraju preko njih, spustio tu igru sa stalker razine na rookie jer nisam vise imao zivaca

Zato pak controlleri mi se cini laksi za rijesit nego prije, pogotovo sto uvijek negdje pri ruci imas za uzet psi blocking tabletu. Teze je bilo zombije oko njega rijesit, samo su izvirali

To je mojih par nabacanih misli, od prosli put sto sam pisao nikakvih problema s igrom nisam imao, nikakav bug, cak i shaderi se brze poceli loadati. Nema vise stutteringa ni usporavanja iako nisam nista prckao zadnjih dana.

Ja sam vrlo zadovoljan igrom do sad, igrivost je odlicna, a ove neke usputne bedastoce... pa stalker je to, ocekivao sam takvu igru. bitno da je atmosfera i igrivost na razini

Najiritantnija stvar mi je to sto moras tri fakin tipke upotrijebit za lootanje. ffs, koma, ne znam di im je pamet bila.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 26.11.2024. u 14:09.
Roberto je offline   Reply With Quote