Citiraj:
Autor xlr
Nemoj odmah odustati ako ne upali iz prve, probaj sve redom rebootati, pogotovo win guestu daj vise sansi jer kao kroz maglu mi je da se promjena nije htjela odmah primiti i onda je automagicno proradilo. Ne bi se cudio da su bas winsi bili ta magija.
|
Ma nema frke, bavim se time usput već par dana pa ću se još pozabaviti oko toga jer bi mi super bilo imati Linux kao base OS, a invazivne Adobeove i ostale grafičke aplikacije vrtiti u izoliranom VMu sa potpunom podrškom od strane grafičke.
Probao sam razne druge opcije, VirtualBox na Windowsima, u Linuxu, pa VMWare Workstation Pro isto na Windowsima i Linuxu, ali svugdje je performance hit dosta velik u VMu pa mi se čini da je passthrough jedina opcija koja bi mogla to popraviti, osim naravno pokretanja programa na bare-metal instalaciji Windowsa.
Naletio sam sad i na neki info da ako kartica službeno ne podržava passthrough da će driver odbiti raditi ako shvati da je u VMu, pa da ima fora da se od host OSa sakrije taj info. Probati ću i to.