25.11.2024., 13:59
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor Dule
Kupio TW3 na popustu (za PC) jer mi je hrpa ljudi rekla da je igra super, i evo nakon 2-3 sata gameplaya sam umro od dosade.
Prešao sam quest gdje moraš ubiti griffina koji terorizira selo, došao do audiencea sa kraljem i igra se srušila kad sam morao odabrati odjeću sa onog stalka i rekao ma dosta za danas
Cijela igra je 80% cutsceneova, borba je jako meh, ili ja ne znam koristiti onu hrpicu spellova, neintuitivno je pa sam samo koristio fast attack, ali i to je bilo dovoljno za preći na 3/4 difficulty.
Lijepa je grafika i to sve, ali sve u svemu imam osjećaj da je gameplay samo trčanje od mjesta A do mjesta B između cutscene-ova i dijaloga. Kao da čitam audio knjigu ili gledam film, samo što postoji interakcija sa pričom.
Vjerujem da je priča dobra, ali možda igre ovog tipa jednostavno nisu za mene, a inače volim RPG-ove (jedan od najdražih mi je Morrowind),
|
Prebroz si otišao dalje, terbao si otvoriti mapu, označiti da ti pokazuje upitnike, lagano ići po mapi, nekih 10-tak sati se može prva mapa igrati.
Cutscene kasnije su puno manje, ali da, to je RPG, nekih 30% su sigurno cut scene. Witcher je priča, ne samo gameplay, stoga, cutscene su dio toga.
|
|
|