Citiraj:
Autor Veki-os
Svaka cast na trudu i linkovima  ali proucavao sam ja to vise puta, imam ih vec godinu dana.
Problem je sto nema bar 2 profila, pa ako naredim temperature i vremena za tjedan kad sam prva smjena onda to naravno ne odgovara kad sam druga smjena, tako da od jeseni do kraja proljeca moram svaki vikend podesavati ponovno sto s vremenom pocne ici na zivce.
Zato trazim nesto u cemu bih mogao to napraviti ali ne znam sto sve postoji i sto bi moglo to omoguciti.
|
Nije elegantno rješenje ali ja bih razmislio o Sonoff TH16 modulu sa senzorom temperature...
Možeš postaviti limite temperature i direktno na kontakte spojiti utičnicu za grijalicu da ju uključuje/isključuje. Bolja solucija bi bila dodatno staviti sklopnik pa da Sonoff uključuje sklopnik a onda preko sklopnika da ide grijalica, ne znam koliko si vičan elektronici ali skroz jednostavna stvar za složiti.
U aplikaciji si onda posložiš dane i temperature a možeš i direktno uključivati/isključivati grijalice po želji.
Ponavljam, nije elegantno kao termostat sa ekranom i nije za držati negdje na zidu ali skroz korektno odrađuje posao.