View Single Post
Staro 11.03.2006., 11:32   #2
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja ti to definitivno preporučam. Ja sam uzeo rabljeni T22 i za razliku od svih drugih brandova, ove šarke koje IBM ima koje vezuju kućište i ekran: pružaju heben otpor, ekran nema nikakav pomak i sve je čvrsto. Npr. HP 6110 koji je uzeo moj buraz novoga već sad nakon 8 mjeseci, ekran se prilikom tipkanja ako ga držiš u krilu ljulja da te glava boli: baad :

Kod rabljenih laptopa IBM nema konkurencije upravo zbog čvrste konstrukcije. Naravno i tipkovnica je bez mane.

Jedini minus je što nećeš naći poštenu grafiku ni u jednom (a da nije top model). Meni to osobno nije nikakav problem, no nekom možda je.

Naravno je govorim o PIII modelima kao što je moj...

G serija IBMa je desktop replacement - punokrvni P4 procesori. Ja ga nebi preporučio jer je ogroman i težak. Gledaj nešto drugo..
T serije je top serija; tanki i lagani Centrino modeli. T40 su dolazili sa 14" ekranom i bili su težine od maloviše od 2kg. Ako ga možeš naći, uzimaj! Naravno cijena bude malo "jača"
R modeli imaš R40 (većinom sa Desktop Celeron procevima: baad : -izbjegavati) te R50E (centrino mobile) i čisti R50 Centrino modeli -best buy ako ga možeš naći)