Kad bacim to tvoje na papir, kod mene je slična potrošnja po jedinici. Grijem 110 m2 s pet klima, posljednjih par dana zbog čestog izbivanja iz kuće uopće ne ložim tako da su dimnjak i okolni zidovi hladni. Klime unutar kuće su na 25°C, to je ujedno i neki maksimum koliko mogu dati kad je vani oko 0°C, ljetna kuhinja/garaža je na 12°C tek toliko da ne smrznu namirnice i aparati. Izolacija nije najbolja, pogotovo ne ova na ljetnoj/garaži gdje ima dosta pukotina oko garažnih vrata i na krovu. Neki prosjek za 11. mjesec je 35 kWh dnevno, jučer je bio peak od 50 kWh. Dugo već planiram srediti tu izolaciju, ali svaki puta uleti nešto drugo. Ajmo reći da sam zadovoljan potrošnjom obzirom na sve navedeno, pogotovo u usporedbi sa smećem od norveških radijatora koje sam kratko imao prije klima. Ako usporedim račune za struju za ovu kuću s računima za struju i toplinarstvo za stan na bazi cijele godine, ispada podjednako, a stan je i manji i ima bolju izolaciju. Problem su jedino veći minusi i magla, tu klime ne mogu ugrijati pa moram ložiti.