View Single Post
Staro 23.11.2024., 15:18   #31
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor mighty Pregled postova
Nikad više nakon problema sa zvukom na XPS 15 9520: https://www.dell.com/community/en/co...e978667?page=7
pred pol godine smo presli sa thinkpada na latitude 5440, i isto imali problem sa zvukom. Trebalo mi 3 mjeseca da nađem rješenje. Problem je bilo prekidanje zvuka kad bi se koristio glavni mikrofon od laptopa il array mikrofona.

Uglavnom u dell optimizeru ima audio sekcija di su neka audio "poboljšanja" između ostalog neki noise cancelation il tako nesto. To sranje je radilo probleme. moze se samo ta opcija ugasit, al ja sam ugasio cijelu audio sekciju svima, i od onda je ok! Pa eto probaj. Ako nemas instaliran dell optimizer probaj ga skinu i stavit pa sa tim opcijama se igrat

Osim toga jako sam zadovoljan sa 5440 i sad 5450 serijom. Uzeli smo mix konfi 1350p i 1370p. omjer nekih 20-80%. Malo su glasni kad se proc zalaufa, jer imaju samo 1 vent, i malo su "masivni", u smislu deblji od thinkpada al osim toga mi se cini i build quality odlican, i tipkovnica je ok i performanse. Ram je upgrejdable i ssd se moze mjenjat samo je onaj 2240 pa bas nema izbora. Sve u svemu odlicne masine. Sad u 5450 seriji smo morali proc konfe mjenjat pa smo uzeli 125u i 155h kombu. Sample mi je nekih 80ak laptopa zasad
kiki86 je offline   Reply With Quote