Za hladnjak za vina znam sve

proučio sam temu fkt detaljno već me glava boljela. Uzeo na kraju ovaj: mQuvée WCD60AB-780.
Gledao sam i gorenje, hisense klarstein do 600€, ali svi su iznad 40dB (ovaj je 35), a posto mi je sve u kuhinji oko 35dB sam uzeo i fridž takav. Ima UV blokadu, ugljeni filter, bolja je regulacija temp. Ono što je meni bitno bilo je zapremnina. Svi ti pišu količinu za regularne butelje tzv. Bordoux butelje, ja imam dosta pjenušaca, crvenih vina, orangea koji imaju deblje butelje i bitno mi je bilo da stanu. Opet ali, ja sam wine freak, volim to, volim vina, istražujem, skupljam itd. Frendici sam preporučio ovaj: Hisense RW18W4NWLGF.
Inače, uzimao sam sve za kuću aparate, gledao mjesecima, uzimao po akcijama i 5 godina garancije sve.
Ovak sam uzeo:
Grijača ploča: ELECTROLUX EIS82453IZ
Napa: ELECTROLUX LFT769X
Pećnica: ELECTROLUX EOC6P77H
Perilica: ELECTROLUX EEM48321L
Hladnjak: BOSCH KIN96VFD0
Zamrzivač: BOSCH GIV21AFE0
Perilica rublja: WAL28PH2BY
Usisivač: Miele C3 gala 125 edition (preporuka od ovdje).
Indukcija mi je bila bitna širina 80cm npr. i da ima 4 polja jer na 5 nikad ne kuham, fridž i zamrzivač da su ugradbeni i no frost (makar bi ja radije samostojeći veći, ali žena nije htjela). Napa EL samo jer je indukcija EL pa reko uzmem to. Pečnica ova jer ima pirolizu, 300°C, temperaturnu sondu, teleskopske vodilice i kuhanje na paru (iste od boscha koje to sve imaju su od 900€ na više i to samo 2 godine garancije).
Hladnjak za prvo htio liebherr, ali preskupi su. Bosch sam uzeo jer je zapremninom najveći od svih ugradbenih na tržištu + bila je akcija 10% i još 100€ povrat i ispao me 800€.
Ali najbitnije od svega mi je 5 godina garancije bilo.