View Single Post
Staro 21.11.2024., 20:40   #2065
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor problem_child Pregled postova
Pozdrav svima,

renoviramo stan (sve iz pocetka) i kako sam fan dobrog smarthomea nekako naginjem Samsungu (i za sustav grijanja/hladenja) i za bijelu tehniku.

ovo su nam trenutno favoriti (ima i pokoja Ikea upadica).
Skratio sam quote. Ugl, baci oko na forum.hr i podforum Interijeri. Za bijelu tehniku ima dobrih znalaca i svaki aparat ima svoju temu, dobro štivo.

Sasmung perilicu nikako kolko sam zaključio kad sam ja birao. Kaos je s dijelovima i popravak je često upitan. Za tu lovu je puno bolji izbor Miele WWB 200 781 eura

Sušilica za malo razliku u cijeni bolji izbor Miele TWC 660

Suđerica, ne znam za Samsung, nisam puno proučavao njihove al mogu preporučit mogu BOSCH SMV6ZCX06E. Koju god uzmeš, vidim da se Sami reklamira s automatskim otvaranjem vrata nakon završetka, to si isključi ako ćeš imat klasičnu radnu ploču a ne kompakt, mramor, keramiku i sl. jer će ti se napuhnut od pare s vremenom.

Napa, za tu lovu okej valjda. Samo ne razumijem zašto na njoj štediš od svih uređaja, a biraš vešamašine i ostale po soma eura.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Unatrag 5-10 godina imam loša iskustva sa skoro svom tehnikom, nebitno čije ime nosi, ali se nisam susreo s Liebherrom. Trenutno nude jamstvo od 10 godina pa me zato zanima.
Si siguran u 10 godina jamstva? Kolko sam vidio samo 5 godina. Da nije 10 možda isključivo na motor? Nešto slično kak imaju i drugi proizvođači
Juice je offline   Reply With Quote