View Single Post
Staro 21.11.2024., 15:22   #2058
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Jučer sam baš bio na dizajnu kuhinje tam pa mi je ponudila njihove uređaje i rekla baš da imaju prepakirani electrolux. Pa se još nječkam, imam već neki popis. Ali preporuke uvijek dobro dođu, svakako sam mislio pečnicu i ploču uzeti od electroluxa.
Ako već hoćeš konretno, ja sam uzeo Electrolux indukciju, koja ima 4 kao slota za kuhanje ali su 2 para po 2 spojena u jedan veliki.

To ne radi baš dobro, kada je posuda malo veća, pričam o normalnom loncu za gulaš/grah, onda se sama od sebe pali drugo polje, pa moram ručno gasiti. Istko tako, želiš malo protresti neki vok ili nešto, odmah ova ima osjećaj da pališ drugi ring i tako u krug.

Da mogu uzeti novo ne bi više uzeo to s 2 spojena polja.

Sad sam uzeo 90cm štednjak na plin s wokom sa strane, pa da nakon 3 godine pređem na plin ponovo.

Vidjet ćemo kako to radi.

Kada sam za 1. stan kupovao, svi su rekli, koje sam pitao, gledaš 2+3 godine garacije, electrolux, beko, bosch i samsung frižider, to su bile nekakve smjernice.

Sada sam neki dan pričao s Levakom (ovlašteni servis za Bosch u VŽ), kaže on da ne zna da bi si uzeo za doma više Bosch, nije to više premium kakav je bio, štoviše, druge marke, tipa Beko i Hisense su isto kvarljivi kao i Bosch, ako imaš 5 godina garanciju, ne treba previše razmišljati.

Jučer sam za kuću kupio Electrolux perilicu i sušlicu veša u SD, uzeo 7 godina garancije za 60EUR više i na miru sam tih 7 godina.
Mommistake je offline   Reply With Quote