Ima sam nofrost electrolux koji je crka u garanciji pa sam u slicnom cjenovnom rangu uzeo nofrost liebhera(100€ više, al i inflacija zadnje 4.5 godina) dobra akcija je bila pa je cijena ok.
Dok je electrolux proizvodio svakakve zvukove stenjanja grumpanja vibriranja, predenja, liebher nisi siguran jel radi il ne radi, sta mi je prvi dan i prouzrocilo problem jer sam ga ja il se sam iskljucio a nisam niti skuzio dok ga nisam otvorio. Puno bolja kvaliteta, ali nesto manje prostora unutra od Electroluxa, vjerojatno deblja zvucna izolacija. Od onda se nije iskljucio tako da sam vjerojatno ja krivac
Osim zvuka, mogucnosti - postavke su puno naprednije nego na eluxu, tamo si ima za namistit temperaturu i super freeze, liebher daje cak mogucnost da namistis nakon koliko minuta ce poceti svirati da su vrata otvorena sta je super jer sam stavio na 3 minute umjesto minute na eluxu(i po defaultu na liebheru).
I povrce osjetno duze traje u liebherru, nezz jeli zbog karbonskog filtera kojeg elux nije ima, ili je nesto drugo, ali definitivno traje duže
Sad koliko ce trajat, pitaj me za 5 godina

ali sam definitino već zadovoljniji nego sa eluxom, pogotovo jer trenutni elux iste cijene nije niti blizu ovog liebherra(metal vs plastika itd.)