Citiraj:
Autor Mommistake
Pa naravno.
Keš je keš, nema kamata. 
|
Ma mislim na leasing vs kredit, kamate se tu podrazumijevaju, jel.
Citiraj:
Autor Mommistake
Imale su određene auto kuće akciju, otpati auto u 3 godine i nemaš kamata. Mazda je bila jedna od tih. Peugeot isto.
Ali to je bilo ono, učešće od jedno 10k EUR + 3 rate po isto toliko, većini ljudi je to bilo van budžeta.
|
Otplatu u 2 rate sam i ja na kraju odabrao u Suzukiju. Nema kamata, nema ucesca, jedini ekstra trosak je bio javni biljeznik. Obvezan si uzeti flotnu policu kaska, ne mozes ici na Kompare pa uzeti svoju (bar u ovom slucaju), sto je cak ispalo i dobro i konkurentno cijenom. Makar ja sam planirao uzeti Allianz jer u prvih dvije godine imaju GAP osiguranje i za totalku gledaju punu vrijednost vozila, bez umanjenja cijene.
Kakogod, ako uspijes sta ustediti godisnje, bolje i ta opcija na rate i bok. Ako zafali, zatvoris malim gotovincem i cao.
Citiraj:
Autor Mommistake
Kredit ide dalje, Kasko će ti riješiti keš u istoj vrijesnoti, kupiš novi auto.
|
Samo Allianz prve dvije godine placa puni iznos auta za totalku ili sl., ostali svi umanje iznos pa zavrsis s "nesto manje love za novi auto". S tim da Allianz moras ugovoriti kod kupovine novog auta da bi to imao. Ne moze naknadno afaik