View Single Post
Staro 21.11.2024., 02:54   #509
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Vizuelno, na momente izgleda jako dobro. Na momente kao DayZ.

Gameplay je ok ali i traljav. Ako trcis i radis side-strafe. Kreces se brze nego u quakeu.
NPC-evi te vide kroz zidove. Mala pukotina u zidu koja nema collision, i oni ce te ubiti kroz nju i ako si ti direkto iza zida a oni 10m dalje. Imaju i aimbot. Samo te sporost napucavanja moze spasiti.
Sto se bugova tice, ima cudnih da ne znas da li je dio igre ili bug. Recimo ovdje svaki put kada se priblizim, kada oborim ovu dvojicu. Moj lik ima aimbot na ulazna vrata kuce. I ne mogu nista, nišani stalno na ulazna vrata. Moram ici unatrag nekih 500m da pusti. Ne mogu spustit nisan da ih mogu lootat.
https://i.ibb.co/qMvzsJS/image.png

Nisam instalirao zadnje drivere pa niej relevantno ali sa 566 nvidia driverima, radi jako lose. Bez DLSS-a i ostalih cuda, vrti se oko 30FPS na 4K nativno. Nije cak ni sve max out. Neke stvari sam spustio poput motion blura, DOF itd. FRAME GEN jako dobro popravi performanse ali je input lag ogroman. Veci nego u Cyberpunku mislim. Nije igrivo. DLSS na quality standardno blurrfest.

Probam sutra sa novim driverima ali za sad, onako. Toplo - hladno. Obecava ali ko zna koliko ce im trebati da srede.