View Single Post
Staro 20.11.2024., 23:15   #6467
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nisi shvatio. Komp sa 144 Hz monitorom ne radi ništa brže od kompa sa 60Hz monitorom.

Vidim razliku, svatko vidi razliku ali zbog toga nitko ne radi ni brže ni bolje.
U prijevodu, ne bih dao više novaca za više Hz

This

Puno toga Apple ne uvodi na slabije modele, a "bolji" ekran i dodatna kamera su samo vrh koji "vidimo". Ono što ne vidiš i što masa ne zna, jer ih nije briga i nije tema birtijaških usporedbi je recimo USB-C koji imaš na "običnom" i koji nije ništa brži nego lightning koji je takav otkad postoji. Uz kameru, to mi je recimo stvar koja mi vrijedi doplate. Ekran i dalje ne.

Imam službeni 13 mini i vlastiti 13 Pro.

Da, čini se da pro radi "fluidnije", ali je samo dojam koji ostavlja bolji (brži) ekran. Ne radi "bolje"

Sad se malo vraćam unazad pa su mi neke stvari smiješne.

Apple ne dopušta mijenjanje melodije zvona - fuj Apple, Android to može
Apple ne dopušta stavljanje vlastite slike kao pozadine - fuj Apple, Android to može
Apple ne dopušta farbanje ikonica i razmještanje po volji - fuj apple, Android to može
Apple ne dopušta druge fontove, storeove i bilo što što Android može

Sad kad to sve imaš, tko to koristi...nitko

Skupljamo u firmi stare 13 mini jer dobivamo 16 Pro Max...od 100 komada, oko 20 ih je imalo wallpaper koji nije u paketu onih koji dolaze s uređajem, a čak 2 su imala drugu melodiju zvona
Prosječnog čovjeka boli kifla, telefon je samo alat.
Shvatio sam točno tako kako si rekao.

Za nas "who care" jednako je i boljem radu. Ili bolje rečeno boljem doživljaju uređaja koji bi i trebao pružati takav doživljaj. Jer ruku na srce ni basic modeli nisu nešto drastično jeftiniji. Ako si spreman pljunut preko 1k eura za mobitel onda možeš dodati i za Pro ako te to veseli. S time da naravno nije baš da dobiješ "samo" bolji ekran.

Na pilu od gaming kompa nećeš sigurno staviti 60Hz monitor.
Nisi dobio bržim monitorom i brži komp, ali razlike u doživljaju sa podjednakim performansama, imaš.

Ček malo, kako misliš mijenjanje melodije zvona?
Misliš ono što je ugrađeno u OS-u? Ili misliš vanjske melodije koje moraš kroz GarageBand proći cijele kerefeke da bi jedno zvono uveo u sustav?

Apple ne dopušta farbanje ikonica i razmještanje po volji - fuj apple, Android to može -jedva sam dočekao ovo i isti dan odmah razmjestio po želji i približio dnu da budu pristupačnije jednom rukom. Ako tu ne vidiš smisla i koristi onda fkt ne znam šta da ti kažem.

Ovo drugo je skroz nebitno i samo djeca valjda cmizdre za tim.

Ima tu daleko bitnijih stvari što bi se dalo navesti da fali ili ne valja.
Prosječnom čovjeku alat za pozive, poruke i social media. Pravi stroj je za to. Malo papren za tako ograničene apetite al jbg.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Fali mi “Blue Oyster” melodija za posebno drage ljude

Malo mi je šupački od Jabuke što za te novce u 2024. godini nemaš 120Hz ekran i USB3 u “običnom” iPhoneu. Razumio bih da je to neki SE model ali ovako…

Fali mi 32mm selfie kamera na SE modelu. Na ovim novima face izgledaju previše kljukasto.

Šupski i to ne treba uopće opravdavati. Isto kao sa Macbook Air sa samo 8GB radne memorije do jučer. Toliko dugo su to gurali i brali lovu od ljudi tko hoće normalne specke. Strašno.
Napokon su i to promijenili. Al eto i to koristi samo gospoda za social media i surfanje po internetu pa okej, ne treba im više. Skupa igračka također za takve stvari.

Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 20.11.2024. u 23:24.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote