Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ekipa, pitanjce za AdBlue, znači ova Škoda Octavia 2019. koju sam kupio nedavno ima poklopac za to kraj poklopca rezervara, kako provjeriti koliko je toga unutra i ima li netko Octaviju iz 2019. da mi može reći upozorava li auto kad je to pri kraju?
Pune li to automehaničari kod malih servisa ako ih se pita?
|
Jucer bio u Plodinama u Zaprudju (Zagreb), ima 10L AdBlue za nekih 10EUR. Ne sjecam se da sam ikad vidio tako jeftin. Na kanisteru imas odmah i onaj neki nastavak tako da ga mozes odmah ulijevati u rezervoar.
E sad, ne znam kako je kod drugih auta, ali kod mene na A6 Allroadu je najbolje kada samo sa zadnjim desnim kotacem stanem na trotoar tako da izdignem samo taj kraj auta gdje je poklopac rezervoara, i onda lijevam AdBlue... Prosli put kad sam lijevao sam uspio pola kanistera prolit okolo, idiot... Jucer pak nisam nista prolio okolo...
Na pistolju na benzinskoj nula bodova, stalno mi pistolj izbacuje... S obzirom na hladnoce vani, neda mi se pola sata stiskat pistolj samo da bih natocio 2L... Ova sa kanisterom i nastavkom je puno elegantnije...