View Single Post
Staro 19.11.2024., 10:36   #219
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor conan Pregled postova
Što sam više čitao o Kindleu i drugim ebook readerima to više neginjem Kobu
...konkretnije Kobo Libre
Znam da nepotrebno okolo seciram žebe i da bi mi bio dobar bilo kakav e-reader za 100 eura al jebga, tužite me ne ženi.
Odlučio sam pročitat prvo sve fizičke knjige koje sam s vremenom skupio a nisam pročitao pa tek onda kupit e-reader.

From Tapatalk with love

Žena mi ima Kobo, i meni ti to sve izgleda isto. E-ink je super za čitanje i ako ti je primarno čitanje samo je bitno da je e-ink.
Kao što je gore rečeno, nove generacije nemaju fizičke tipke, listaš dodirom na touchscreen. Ali to meni paše, čak sam prije ležeći na plaži na boku znao nehotično pritisnuti gumb za listanje, pa vraćaj stranicu.. Ovo mi je bolje.

Postoji Calibre app i to mi je na instalirano na laptopu, pa iako kindle ima puno manje knjiga koje su u formatu nativno podržanom od kindlea, sa Calibreom sve pretvaraš u kindle format i to ti nije nikakvo ograničenje.
Jedino nisam probao, ali naše knjižnice podržavaju elektronske knjige i epub format. To nije kindlov format, ali je za kobo. Može li se preko njega posuđivati e-knjige i kako to radi ne znam. To ti mora objasniti netko bolje upućen u to, ali mi izgleda kao jako zgodna opcija, učlaniti se u neku knjižnicu i čitati posuđene e-knjige.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote