Citiraj:
Autor LeskiRM
Evo prošlo tjedan dana od aktivacije usluge, nemam zamjerke.
Jedino i dalje imam MEGA brzinu a ugovorena je giga opcija.
Tehničar je odmah po spajanju odradio test i uvidio da to nije giga i odmah je i prijavio ali do danas mi nisu digli brzinu.
Imam informaciju da se čeka HT da to odradi i da im je rok do 20.11.
Ima li A1 ikakve veze s tim internetom ili je to doslovno isti net kao i HT-ov? A1 ne može ništa bez HT-a učiniti.
|
Ti si na HT mreži kao i ja... Ovo je smijurija više s tim A1, izgleda da ne mogu aktivirati preko 300.
Na mail koji sam poslao s upitom za produljenje za te uvjete napokon su me nazvali, veli može aktivacija 12x0.1€, dalje 37.31, samo net, 1 giga kao što je bilo i dosad.
Reko može ako je giga net i tražim pismenu potvrdu prije aktivacije, dobivam ovo na mail, ručno napisano, nikakva ponuda niti ugovor:
Code:
Poštovani gospodine ...,
šaljem Vam ovaj e-mail kako biste imali potvrdu da su Vam informacije pružene povratnim telefonskim kontaktom.
Ako odlučite produljiti Vašu ugovornu obavezu na sljedeća 24 mjeseca, prvih 12 mjeseci bi mjesečna naknada iznosila 0.10 EUR, a drugih 12 mjeseci 37.31 EUR. Brzina interneta je do 1 Gbit/s.
Smatra se da ste ponudu prihvatili plaćanjem prvog računa obzirom da ugovor ne potpisujete i ne vraćate nama.
Nakon toga idući mail:
Code:
Poštovani gospodine ...,
pokušala sam napraviti promjenu, ali aktivacija opcije brzine do 1 Gbit/s, nije moguća.
Možemo napraviti promjenu na uslugu Meganet, brzine do 300 Mbit/s. Mjesečna naknada za uslugu Meganet bi iznosila 26.61 Eur, nakon isteka promotivnog perioda.
Ne kužim ovo da se smatra da je ponuda prihvaćena nakon prvog računa.
Pa to bi trebalo biti sve riješeno i dogovoreno prije prvog računa