Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.11.2024., 21:58   #77182
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Strech mi je isto bio (jeftiniji) izbor, ali sam skuzio da sjedalica bas moze ici dosta naprijed jer se reklamira kao "najvise prostora za noge". I to necu moci iskoristiti u ovom autu u sljedecih 4-5 godina. Kod Beyonda je taj pomak baze od naslona nesto manji naspram Strecha i ostaje mi opcija da jednom okrenem sjedalicu prema naprijed.

U kojoj si sad fazi, na kojoj visini ti je dijete i imas li problema s prostorom u autu (Octavia?).

Na kraju sam odlucio pikirati Beyond 360 jer smo se jako razmazili s tom rotacijom, a voljeli bi malu furati "naopako" cim duze. A mala nam je vrlo duga za svoje 2 godine i za godinu dana ce se patiti s nogama vec vidim.
Misliš koliko je mali visok (97cm) ili jer sama visina sjedalice se ne može podešavati?

Što se tiče prostora, pomaknuo sam je prema suvozačevom sjedalu tako da mali ima mjesta za noge, ali naprijed stvarno nitko viši od 180cm ne može sjesti kako treba. Žena je niska pa joj ne smeta, ali da bilo tko drugi sjedne ne bi se mogao duže voziti.

Što se tiče okretanja, mi smo odlučili voziti malog naopako koliko god duže može zbog sigurnosti.