Citiraj:
Autor zgmmax
Sreten pol toga na majke mi pošalje u Poljsku.
2 auta slao tam na lakiranje
|
Imam dojam da je bar imao kontakt s normalnom firmom, ne nekom industrijskom ropotarnicom.
Tu je također aspekt prijavljene firme za odbijanje poreza + plaćanje osiguranja, pa imaš i neki safety net.
Citiraj:
Autor Wolverine
Da zato kaj samo straznje kostaju pun kufer jer ih vise nema novih.
|
Ne znam jesu li ljudi odvojeni od realnosti, ali za rabljeni set felgi, pa da su ne znam kak dobro obrađene, dat tri kile evra, a dvije nove novcate koštaju niti 600€ po komadu (i to u današnjoj prenapuhanoj ekonomiji)...
Citiraj:
Autor Wolverine
Jucer je u Zg netko na FB marketu prodavao origigi set za 1600€ al isto tak sve zgrebane i upitno jesu li uopce ravne.
|
To ugrabi ova spomenuta ekipa, šibne u poljsku pa prodaje kasnije po 3400€
Bilo je sad "u blizini" (od Ulma, tri sata jedan smjer od mene) jedan set u dobrom, korištenom stanju s par ogrebotina za 1600€. Znaš da su nestale u roku 6h.

Bilo mi je predaleko za zaletit se nabrzaka, a ova ekipa snajpa takve ponude.
Najbolje je imat mrežu kontakata, pa ugrabiti nešto prije nego se pojavi u oglasniku jer ovak je to koma.
--
Angedota s mojim M163 sa trice:
Kad je set M163 "CS" bio još dostupan kod BMW-a, s prednjim 8J (ne 8.5J), cijena je bila 1200€ za 2+2 prije nego su unutar godine dana i uz konačnu cijenu od 1800€ nestale s polica.
Prednjih "CSL" 8.5J nije bilo već godinama.
Kak sam se nećkao godinu dana dal mi to stvarno treba pored 19" style 67, ode cijena u nebesa. U trenutku kad sam se odlučio kupiti set već sam bio zakasnio na ovu gore, danas nečuvenu ponudu.
I tak sam čekao 8 mjeseci i snajpao kad će se pojaviti online set.
Kad je sreća okinula, pojavio se set s gumama za 1800€, okrenuo sam broj i reko dolazim sutra 350km jedan smjer, plaćam akontaciju.
Kod primopredaje prodavač priča da je prije mene već desetak ljudi zvalo i nakon mene još desetak dok je on uspio deaktivirati oglas.
Ja ogledavam felge, ne da su bile mint, neg, ne znam kak upotrebljavane felge mogu u tak dobrom stanju biti.
Na njima PS4S u CSL širinama (235 + 265), reko taman za probati, i s ugodnim iznenađenjem da gume imaju friški profil.
Kad sam ih stavio na auto duša mi kliknula na mjesto ko kad složiš zadnji komad puzzli. A sad već imaju pokoju ponosnu čvrgu od korištenja.
Tak da sam odustao od 65ica, ne tražim aktivno, a ako se dogodi da naletim na nekoga tko može odraditi približan chrome shadow, dogovorit će se. Ne žuri mi se nikud dokle god se mogu vozit