Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.11.2024., 21:27   #77180
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Sreten pol toga na majke mi pošalje u Poljsku.

2 auta slao tam na lakiranje ��
Imam dojam da je bar imao kontakt s normalnom firmom, ne nekom industrijskom ropotarnicom.

Tu je također aspekt prijavljene firme za odbijanje poreza + plaćanje osiguranja, pa imaš i neki safety net.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Da zato kaj samo straznje kostaju pun kufer jer ih vise nema novih.
Ne znam jesu li ljudi odvojeni od realnosti, ali za rabljeni set felgi, pa da su ne znam kak dobro obrađene, dat tri kile evra, a dvije nove novcate koštaju niti 600€ po komadu (i to u današnjoj prenapuhanoj ekonomiji)...

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Jucer je u Zg netko na FB marketu prodavao origigi set za 1600€ al isto tak sve zgrebane i upitno jesu li uopce ravne.
To ugrabi ova spomenuta ekipa, šibne u poljsku pa prodaje kasnije po 3400€

Bilo je sad "u blizini" (od Ulma, tri sata jedan smjer od mene) jedan set u dobrom, korištenom stanju s par ogrebotina za 1600€. Znaš da su nestale u roku 6h.
Bilo mi je predaleko za zaletit se nabrzaka, a ova ekipa snajpa takve ponude.

Najbolje je imat mrežu kontakata, pa ugrabiti nešto prije nego se pojavi u oglasniku jer ovak je to koma.

--
Angedota s mojim M163 sa trice:

Kad je set M163 "CS" bio još dostupan kod BMW-a, s prednjim 8J (ne 8.5J), cijena je bila 1200€ za 2+2 prije nego su unutar godine dana i uz konačnu cijenu od 1800€ nestale s polica.
Prednjih "CSL" 8.5J nije bilo već godinama.

Kak sam se nećkao godinu dana dal mi to stvarno treba pored 19" style 67, ode cijena u nebesa. U trenutku kad sam se odlučio kupiti set već sam bio zakasnio na ovu gore, danas nečuvenu ponudu.

I tak sam čekao 8 mjeseci i snajpao kad će se pojaviti online set.
Kad je sreća okinula, pojavio se set s gumama za 1800€, okrenuo sam broj i reko dolazim sutra 350km jedan smjer, plaćam akontaciju.
Kod primopredaje prodavač priča da je prije mene već desetak ljudi zvalo i nakon mene još desetak dok je on uspio deaktivirati oglas.

Ja ogledavam felge, ne da su bile mint, neg, ne znam kak upotrebljavane felge mogu u tak dobrom stanju biti.
Na njima PS4S u CSL širinama (235 + 265), reko taman za probati, i s ugodnim iznenađenjem da gume imaju friški profil.

Kad sam ih stavio na auto duša mi kliknula na mjesto ko kad složiš zadnji komad puzzli. A sad već imaju pokoju ponosnu čvrgu od korištenja.

Tak da sam odustao od 65ica, ne tražim aktivno, a ako se dogodi da naletim na nekoga tko može odraditi približan chrome shadow, dogovorit će se. Ne žuri mi se nikud dokle god se mogu vozit