View Single Post
Staro 11.03.2006., 01:54   #1
ikocuba
dedicide
Moj komp

ikocuba's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Logitech Z-2300 2.1

Logithech Z-2300

Evo kupio sam dotične zvučnike i mogu reči da su ispunili očekivanja nije mi žao ni jedne kune što sam dao za njih.
Zvuk je odličan i čist jednostavno ne osjetite da je glasno pojačano (ne dreči).
Snaga je više nego zadovoljvajuča imao bih velikih problema sa susjedima da ih odvrnem do kraja, počnu slike da se tresu na zidovima.
Prilikom kupovine izgnjavio sam prodavača da mi prikopča sve 2.1 sustave da vidim kako koji zvuči jer ja ne kupujem zvučnik a da ga ne čujem kako pjeva, nek piše i 500W na papiru daj da ja to čujem.
Nisu ni Z-4i loši ali ovi Z-2300 su triput jači, skopčao mi je i Altec Lansing FX6021 ali je opet ljepše zvučao logithec Z-2300.
Subwoofer je mrcina udara odlično (osjetiš ga u želudcu), ima brz odaziv i zvuk je bez distorzija.
Menbrana subwoofera je zaštičena tvrdom mrežicom (da ga nebi slučajno nogom oštetili)
Sateliti su jednako kvalitetni imaju odličan zvuk (aluminijska konusna menbrana za bolje visoke tonove) imaju zaštitnu mrežicu koja se može skinuti.
Daljinski upravljač je na kabelu, ima kontrolu basa i jačine zvuka odvojene, bas mali kotačič a ton veliki, i ima priključak za slušalice.
Pojačalo je ugađeno u subwoofer i ima veliki hladnjak namontiran.
I da napomenem kabeli od zvučnika su uliveni u satelite (dugi su 2m) znači morat če stajati blizu subwoofera.
I zvučnici imaju THX certifikat.
Total RMS power: 200 watts RMS
Satellites: 80 watts RMS (2 x 40W)
Subwoofer: 120 watts RMS
Total peak power: 400 watts
Frequency response: 35Hz - 20kHz
Signal-to-noise ratio @ 1Khz: >100dB
Amplifier: Ultra-linear, high capacity analog
Drivers:
Satellites: 2.5" polished aluminum phase plug driver
Subwoofer: 8" long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure
Speaker dimensions (H x W x D):
Satellites: 6.75" x 3.5" x 6"
Subwoofer: 11" x 11" x 15"

Ovo su kvalitetni i za uložene novce odlični zvučnici, moja preporuka! : goood :

Zadnje izmijenjeno od: ikocuba. 11.03.2006. u 02:25.
ikocuba je offline   Reply With Quote