Citiraj:
Autor Wolverine
Ranije sam sve na žgance to radio i otelio se. Ovaj sam puta lagano mic po mic s akicom 
|
tsk tsk, zašto muškarci žive kraće od žena

Citiraj:
Autor Wolverine
Nisam, uzeo sam zasad standard amortizere pa ću vidit kak će se ponašat.
Gore su koliko mi se čini još tvornički amortizeri i kape. Ili je netko stavio original BMW u što sumnjam. No i ovako je razlika dan/noć. Mada danas sam slagao stražni kraj i odmah bacio na njega i zimski set pa sad neću baš moći osjetit razliku jer je zimski set na 16'' i 225/55 16 gumama 
|
Ne znam za TRW: ali Sachs je prije koju godinu unificirao razne varijante amortizera za neke E46 modele. Navodno su "normalni" amortizeri upotrebljivi i za SA226 federe.
Nisam htio riskirati pa sam uzeo sve direkt od bemvea, tamo imaju još uvijek kratke amortizere. Dakle OEM dobiva još uvijek "originalne" amortizere.
Citiraj:
Autor Wolverine
Parallelke čekaju pranje i na spavanje do proljeća 
BTW ugodno iznenađen gumama, pogotovo na kiši. No sad ovih dana kad su bile temperature od oko 2-3 stupnja i slinava cesta hoće se palit DSC 
|
Meni jako lijepe felge, zavidim.
Moram priznat i ja sam bio lijen pa nisam oprao kotače nakon što sam jučer stavio zimski set čeličnih gore.
--
Nedavno sam zamijenio tri sezone star i fino na granicu dozvoljenog potrošen Michelin PS4 sa Bridgestone Potenza Sport, u istoj veličini 17" 225 naprijed i 245 otraga.
U odnosu na izraubane mišelinke je na suhom ovo bila druga dimenzija.
Po mokrom ne moram ni spominjati, ali, ako je promet dopustio, je bar bilo zabavnije.
Ove godine su cijene guma renomirana "top3" proizvođača, barem za moja vozila porasle 15-25%, isti modeli. Michelin, Continental i Pirelli sad imaju osjetno veće cijene od Bridgestone i Goodyeara u istoj klasi guma i izgubit će dio tržišta ako Bstone i GY nastave biti jefitniji.