17.11.2024., 16:27
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Lewis
Evo me, pogledao sam ove upute sto je MIK poslao i nazalost to nema veze s amojim 2017 modelom, cak se ni opcije ne zovu isto a settingsi su drugaicji.
Ali nasoa sam online manual bas za moj TV model i vidi vraga ni to neradi tj. kod mene nepostoji tipka broj 1 (sa slike) a tipka broj 5 (plava) kod mene nije kanta za smece nego neki edit mode da mogu premjestati selektirani kanal na novi broj lokaciju, znaci selektiram ga, stisnem plavo i upisem njegov novi broj/lokaciju.
Problem s tim je sto ce to trajati beksonacno jer treba mu oko 5-6 sec da odradi kad upisem novi kanal a odskenirano mi je 245 TV kanala i 8 raido kanala pa sama procedura jedan po jedan (s ahrpom scrollana na da dodjem na zeljeni kanal prvo) je jako spora i glupava.
Slika kako bi menu trebao izgeldati s time da su kod mene ove dvije oznacene drugacije (kao sto rekoh 1 nepostoji a 5 je druga komanda)
http://prntscr.com/gw5god
Sve u svemu mislio sam da ce mi slijedeci TV za dnevnu sobu (mislio sma uzeti LG 65" a ovaj 32" sam ubacio u spavacu sobu) biti LG posto je Samsung izbacio svoj "magic remote" iz 2016/2017 modela a LG ga ima, ali s obzirom na ovako jadan (i spor) software i tako los 3rd party support za WebOS 3.5, nema teorije. Ovo je pre, pre lose naspram TizenOS kojeg imam na Samsungu modelu 2015.
Steta
|
Jesi li našao rješenje za ovu glupost?  Izvukao sam svoj OLED iz podruma, objesio na zid, proskenirao kanale i nema načina obrisati stare kanale koje mi je spremio s kablovske i drugih DVB muxova. Nekad davno je automatsko skeniranje brisalo sve kanale, ali ne i ovdje.
Isto tako ne mogu naći promjenu moda rada zvučnika u zidni. Prije je bilo posebno kad je TV na svom stalku, posebno kad je obješen na zid. Kad su to maknuli? 
|
|
|