Citiraj:
Autor calypso
Dal je iko primjetio da se ove bijele trake po cesti kada pada kisa uopce ne vide? Zute uredno vidim, ali bijele nula bodova, ko da vozim naslijepo...
|
Da, klasika. Pratim promet ispred, pokušavam uhvatiti makar jednu traku i držati se nje te usporim.
Citiraj:
Autor WraGG
Ufff, prosle godine vozio 1300km u komadu po noci i po najvecem pljusku, naravno autocesta 90%. Tri dana sam spavao u komadu nakon toga.
To sam tada morao, ali sam tada sam sebi obecao da nikada vise necu voziti toliko po noci i kad idem na godisnji - obavezno prenociti na pola puta. Uzasno opasno i neugodno.
|
ZG-Budimpešta. Kiša je toliko pada da sa brisačima na najjače nisam vidio NIŠTA!

Doslovce dva metra ispred sebe ne vidim.
Ljudi su počeli paliti stražnje maglenke da ih se vidi. Znam da nije pametno ali doslovce ne vidiš auto ispred sebe.
Bilo je toliko stresno da mi se noga na gasu počela tresti..prvi put u životu baš proper shit.
Citiraj:
Autor Mirkopoter
Šokirao sam se danas kad sam došao na benzisku prvi put sa Škodom i natočio samo 42L i bio je full tank, a pisalo mi je da imam još za 50-ak kilometara preći. U Peugeota 508 sam redovito točio po valjda 60-ak litara ako bi bio na rezervi. Sad čitam Octavia spremik samo 50L, a Peugeot 72L.
|
PUG 508 i Octavija nisu ista klasa.
Novi PUG 508 55 L - Novi Superb 66 L - Novi Passat 66 L - 2020 Insignija 62 L
Citiraj:
Autor buljo
50L u današnje vrijeme u toj klasi auta je još i puno 
|
Pa i nije osim ako ne voziš igračku ili frižder.
Citiraj:
Autor Mario92
Yep, Philips LED lampe imam sad već prek 2 godine u autu, tehnički prolazi bez problema, lampe ko prvog dana, sve u svemu jako zadovoljan i definitivno ih opet kupujem ak krepaju, osim ak ne promijenim auto do tad. Seat Ibiza.
|
Još ih nisam stavio, a kupio sam ih malo nakon tebe.

Čekam da ove stock krepaju ali se nedaju. Rade petu godinu.

Što je stvarno moram priznati predivno naspram dva francuza kojima svake godine moram djorati po jedan set jer krepaju žarulje, a manje rade....francuska kvaliteta...