View Single Post
Staro 15.11.2024., 19:50   #3796
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Tomek, ja imam dva odvojena problema. Prvo, logitech adapter se ne probudi nakon dizanja iz standby. Ponekad se to dogodi nakon petog buđenja nekad nakon sedmog. Nekad se dogodi u dva buđenja od tri. Malo prije, recimo, nije se dogodilo. Jučer mislim da je. Ukupno bi to sada bilo 4-5 buđenja, nisam pratio.

Drugi problem koji se do sada dogodio 2 ili 3 puta, je da mi front panel ode off uslijed vađenja/stavljanja USB pogona. Jednom je to bio USB M2 adapter/case, drugi put Samsung flash drive.

Mislim da tvoj test case ne pokriva ove situacije. Nisam nikada probao više puta opetovano spuštati komp u sleep da isprovociram prvi problem, imam određenu averziju prema gašenju/paljenju računala kada to nije potrebno.

Shadow, kažem ti, meni taj USBC uopće nije radio do unatrag godinu dana. Nisam niti imao neki uređaj za probati, dok nisam nešto se igrao s tim USBC hubom pa kada sam prvi put probao nije radilo nikako. Probao i linux i onaj drugi operativni. Nakon cca godinu dana napravim flash biosa i onda je proradilo i sada radi, kada probam. A nije baš da to koristim, nego eto, sada imam taj M2 adapter koji se spaja (i) na a type C.
Dali to sve ispravno radi na Win10/11?
tomek@vz je offline   Reply With Quote