View Single Post
Staro 15.11.2024., 12:53   #7338
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Alfredo nr.3 Pregled postova
Odigrao Quake 2 remastered PSX mod. Rekreacija kampanje Quake 2 za PSX. Vrhunski!
Ova priča s Quakeom 2 me malo potaknula da zadnjih tjedana konačno isprobam davni expansion pack, Ground Zero.
Vrti mi se po pameti još otkad sam pročitao recenziju u prvom mom Hackeru, prigodno iz studenog 1998.
Dosta dobra igra, zanimljivi nivoi (mnogi na konceptu "hubova", vraćaš se na prethodna mjesta gdje si već prošao),
poprilično teža od standard Quakea, no to se i očekuje, a i bolju igrivost daje kad je zahtjevnije, pa si sretniji sa svakim prođenim dijelom.
Q2 mi je bio nešto bugovit s nekakvim saveovima sam imao problema (saveam pa kad hoću loadat par dana kasnije error), no ima neki patch koji to rješava; unatoč rješenju toga, nisam uspio namjestit nikak da mi radi glazba (meni fenomenalna, ne slažem se s mišljenjem iz recenzije dolje),
no pustim je u običnom playeru i svira u pozadini i to je to, rokaj po strogg monsterima.
Probao sam malo i Reckoning i fkt nije mi nešto, tu se slažem s Patrikom, baš osjetno lošiji exp.pack.

(tu u original rezi sken: https://postimg.cc/FY79DBv3)
Miki9 je offline   Reply With Quote