View Single Post
Staro 15.11.2024., 00:18   #19
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor nepalac Pregled postova
Odgovaraš ljudima na 3 godine stare komentare i pišeš svašta.
Povrati uredno rade, više puta sam vraćao stvari.
Ako imaš neko osobno iskustvo onda ga iznesi, ostavi se fejsbuka i što se tamo piše, sad si na forumu.
Zelis osobno iskustvo.

Vratio im u roku 14 dana netaknute, smao otvorewne slusalice, kojekostaju 70 €
Htio ovrat novca. Dotad je sve bilo OK.
Odgovorili bmi da imaju neke (pojma nemam kakve) znakove koristenja, kao dokaz poslali neke skroz mutne fotke (doslovno jako mutne fotke na kojima se vidi neka mrlja) ,ponudili ili da mi opet to vrate ili da isplate samo 20% sredstava.

Ponavljam da sma im poslao netaknuto sve natrag ukljucujuci ambalazu, sam dvije naljepnice odlijepljene da se otvori.
e sad neko tu nje bas najnaj jer je prepun faceobook i forum.hr losih iskustava.

Uza sve to, sto se prakticki sluze smicalicama, izrazito si neljubazni bili kada su me telefonski nazvali.

Ukratko, ako zbog bilo cega budete htjeli povrat, bilo da posalju nesto pogresno, ili osteceno, ili jednostavno zelite iskoristiti zakonsku mogucnost povrata uroku 14 dana - e s ovom trgovinom ste na jako tankom ledu.

PS: A to sto odgovaram na post star tri godine - pa sto, si ti neka policija za to?

Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Znači naručio sam u zadnjih 4 tjedna dva seta guma, došli u roku od 4 radna dana, DOT na jednom setu guma 3024, na drugom je bilo tipa 3424.
Naručio i tri UPS-a, sve dobro.
Sve je dobro dok ti sve dobro posalju, dok nema ostecenja, i opcenito kad nema povrata. Onda vidis kvalitetu usluge. Neke trgovine neprave nikakve probleme.
Ova cini sve moguce da ti ne isplate povrat - odsite na facebook pa pogledajte osvrte ljudi tj iskustva.. Da imaj na googlu ocjene otvorene bilibijos gori.

Ja ne znma za nijednu hrv web trgovinu , bar ja nisma naisao, s tako losim odnosom prema klijentima. DAKLE ISTE ZASTICENI NIMALOO, NIMALO, morate se baktati da ih prijavljujete raznim institucijama tek tada eventualno popuste.

Zadnje izmijenjeno od: goranbo. 23.11.2024. u 03:15.
goranbo je offline   Reply With Quote