View Single Post
Staro 14.11.2024., 20:32   #29
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
@Domy,

a ne znam, dok sam trazio solucije, vidim da ih ljudi na mrezu optuzuju za prevaru, da im isto ne radi.

Nije sto ti ne mozes platiti ili ne prolazi placanje, nego sto uopce ne mozes dobiti ikakav dijalog/ostvarenje placanja s paysafe-om, u mom konkretnom slucaju.

Ides cak i preko njihove aplikacije, usporedis 1:1 s onim kako oni prikazuju na webui jednostavno nema dijaloga kojim bi trebao povezati gooogle play. Kod placanjanja s cistog googleplaya, takodjer ne postoji. Samo uobicajene kartice.

Daj mi reci za HT bon, odnosno A1 kod mene. Odnosno Add A1 billing.

Jel to doslovno, uplatis prepaid, on ti posrce tu lovu i gotovo. Ili dodatno izivljavanje s desetine upisa generalija, provjera i ostalog. Jer nisam htio pokrenuti dok ne cujem

Eh, da nisam bio lijen ranije otvoriti provider opciju naplate, postedio bih se ranije gnjavazei. Preko prepaida, A1, platio, za sekundu kupio lice za sat i gotovo. Kakve kartice i paysafe kilavljenja, ovo je super, za razinu digitalnog zatvora kakav je BorGoogle.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 14.11.2024. u 22:29. Razlog: kalibracija dazdevnjaka
Visage je offline   Reply With Quote