View Single Post
Staro 14.11.2024., 19:29   #1624
PhysoTronic
Registered User

Datum registracije: Dec 2009
Da li mi moze netko preporuciti "best buy" za ono sto bi koristio/zelim laptop.

• vecinom namijenjem programiranju (web, ali i AI/ML)
  • devops stvari (poceo sam uciti docker i te stvari)
  • dobra baterija
  • volio bih da je ekran mozda veci jer sto sam stariji vise me oci muci, ne bih volio nista ispod 14 incha
  • jako mi se svidio ekran na macbooku
  • volio bih da je laptop relativno tih i da se ne zagrijava (kad ga stavim na noge da nemam opekline 3 stupnja )
  • nemam namjeru da igram igre na njemu i to mi nije neki prioritet, ali bi svakako bio plus, ako se moze

Prvo sam "zagrizao" za Air 15inch s M3 cipom, ali onda sam poceo nalaziti reviewove kako zapravo laptop nije "dobar" za naprednije stvari.

Razmisljao sam onda o Macbook Pro 14inch, ali malo se bojim da mi ekran ne bude premalen (jedno kratko vrijeme sam koristio 16inch Pro i svidio mi se)

16inch Pro nisam razmisljao jer mi je previse dati za laptop preko 2700€.

Takoder nekako vise "naginjem" windowsu jer na njemu sam cijelo vrijeme, ali nisam vidio nista sto bi bilo u rangu macbooka (takoder nisam osoba koja se puno u hardware, tako da sam mozda samo gledao krive stvari).

Vidio sam da sad windows isto ima laptop se ARM procesorima, ali gledao sams LTT video gdje su koristili windows ARM laptope mjesec dana. Dok su bili super dok su radili, dobio sam dojam da je software support jos uvijek "los".

Zadnje izmijenjeno od: PhysoTronic. 14.11.2024. u 19:56.
PhysoTronic je offline   Reply With Quote