14.11.2024., 15:07
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Taproot7
Kolega, vi postajete prava pravcata Aleksandra Prijović ovog foruma. Mogao sam vas usporediti i sa osobom koja se zove Andrew Tate, ali niste baš takav macho muškarac pa vam je Aleksandra puno bliža pošto isto izvještava gdje je, što je i što ima u kolekciji. Još k tome vjerovao sam da se samo ženske osobe hvale sa obućom i putovanjima, ali očito vi isto imate takav poriv. Radi li se o ispraznom životu bez pravca i cilja ili je u pitanju nabijanje kompleksa kolegama sa ovog foruma tojest pokazivanje i/ili dokazivanje superiornosti tako da se iskompenziraju neke druge praznine? Čitam već neko vrijeme vaše napise koje daju informacije kako ste stručnjak u biznisu nekretninama, kako poznajete izbornika Dalića, kako ste oplovili i obletili zemaljsku kuglu više puta nego Vasco da Gama, Marco Polo i Yuri Gagarin udruženo, kako su vam auti od 40tak tisuća eura vrlo uobičajeni za kupovanje i eto sad imate i kolekciju tenisica koje proizvode od najjeftinijh materijala najjeftinija radna snaga na planeti. Čestitam na svemu, no možda da napravite i kakvu aplikaciju i/ili bazu gdje se ljudi mogu registrirati te da se upišu na listu čekanja da im budete kum na svatovima ili djeci prilikom crkvenih sakramenata jer ovako bih rekao da ste stup i krema hrvatskog društva. Jedina stvar mi nije jasna a to je zašto to sve pišete na informatičkom forumu znanom kao PC Ekspert Forum i zašto mislite da bi nas trebalo zanimati čime se bavite te zašto želite pažnju. Ako vam nije dovoljno pažnje, preporučujem platformu Tik Tok a za instrukcije što-kako uzeti mentora gospodina Kristijana Golubovića jer vam je tematika u suštini ista. Hvala i lijep pozdrav.
|
hahhahahahahaahahahahahahahhahahaahahahhahahahahhaahhah
Kiki za mentora    
|
|
|