Kak god okreneš, puno je, bez obzira čiji standard i plaće gledaš. To je otprilike koliko potrošim za 3 godine na godišnje i vikend izlete kroz godinu
Imamo različite interese. Meni je nebitno imati luksuzan apartman, kad mi služi samo da se otuširam i prespavam u njemu. Jastoga sam jeo prstima za 5kn na Karibima, i za 500 kn (službeno preseravanje firme pred klijentima) s alatom u Dubrovniku. Ne vidim potrebu da ga ikad više jedem kao ni slične gluposti koje nose nekakav ekskluzivni status. imam luksuz doma, na godišnji idem da se odmorim od ljudi i grada, a i luksuza
Prije dvije godine sam bio vjerojatno na najluksuznijem godišnjem ikad. Uletio nam 5* all inclusive resort na samoj obali Playa del Carmen s letovima za praktički pola manje novaca nego što bi nas koštala vlastita organizacija. Količina snobizma od strane drugih gostiju i razina nekulture mi je bila šokantna (99.9% Amerikanci).
Ne može čovjek otići na doručak u iron maiden majici i natikačama a da ne pokazuju prstom na njega

Da bi se samo kretao tim hodnicima, moraš imati barem 5 dnevnih kompleta odjeće i obuće

I onda mi ispred takve institucije od hotela provale u rent a car i uzmu pohabani ručnik i stare kupaće.
Za dva mjeseca se opet ide daleko, ali skroz suprotno ovom gore, stay tuned