Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.11.2024., 12:22   #77093
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Kakve su to gluposti? Barem maglenke nikom ne smetaju, veci su problem previse dignuta kratka svjetla po noci...

Ja uredno palim prednje maglenke kada vozim kroz mrkli mrak jer mi bacaju vise svjetla po bokovima tako da vidim trake... Realno, do sada nisam niti jednom dozivio da su mi smetale maglenke od nekoga tko mi je dolazio u susret, ali previse dignuta kratka svjetla su me znala oslijepit...
Neki dan čekam ženu, parkiran na parkirno mjesto.

3m dalje, Kia Sportage, parkirana prema meni, čovjek sjeda i pali maglenke, doslovno sam mislio da sam oslijepio na sekundu, do razine da mi na mobu zvijezdice išle 30 sekundi kasnije kada sam gledao u ekran.

Smetaju i to jako, nisu nikakve gluposti.

Čak sam čitao nedugo da umaraju vozače iza kojih se voziš ako ti konstantno svijetle i gledaš ih u retrovizoru.

Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Meni smetaju bijele trake kada je mokro jer se ku*ca nis ne vide pa ne dramim...

Maglenke bacaju nisko i siroko i realno bas nikom ne smetaju...
Nije to subjektivno mišljenje, to je jednostavno tako, zaslijepe i umaraju, nema potrebe za njima, jer se njihova ideja gubi ako nema magle i takvih vremenskih uvjeta. Koja je njihova svrha van magle, ako im je generalna ideja da si ti vidljiv.

Estetike radi, ne mogu se spustiti na tu razinu, ne razumijem to.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.11.2024. u 12:28.
Mommistake je offline   Reply With Quote