Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 14.11.2024., 11:16   #1336
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Aha, znači niste uzimali one pakete sa pićem? JA i žena smo isto bili izračunali da nam se ne isplate jer smo po čitave dane šetali po gradovima, i ostatak vremena bi se na cruiseru doslovno morao oblokovati da isplatim tih 80-90 € po danu.
Nema toga Virgin, sve je free osim alkohola, za to smo imali bon od 250EUR + ja sam dodatnih 150 potoršio van tog bona. To je samo za alkohol.

Ali jebiga, jedan Negroni je 17-20$, pive 9-12$, kokteli 20-25$, ode lova u 12 dana.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni ovo zvuči kao odmor iz noćne more. Bacio bih se s tog broda da me netko zatvori tamo na dva tjedna, a jedina opcija da pobjegnem od ljudi je da se zatvorim u kutiju 3 sa 3
A eto, meni je to najbolji godišnji koji sam probao u životu, zato smo već 3. put na cruiseru.
Scarlet je hotel s 5 zvijezdica na vodi, doslovno. Od mišelinovih restorana do cuge, smještaja, usluge, svega.
Problem je što smo i žena i ja to probali jednom, sad nam je sve drugo, onako, bezveze.

Ova ruta je slabija i to je mana, nemam šta drugo za dodati.

Ali Karibi ili Florida, top, godišnji diglo na višu razinu.

NIsi ti na brodu praktički ništa, od tih 12 dana, 7 si vani cijele dane, od jutra do mraka. Navečer, tuš, odeš na neku prestavu, događanje i večeru. Večera na tim brodovima traju od sat i pol do 3 sata, više slijedova hrane itd.
U sobi si, ako ne cugaš i ne partijaš oko 23h, videoteka puna filmova i serija, odgledaš film, spavanje, drugi dan opet buđenje u 7-8 i izalazak na kopno.

Vidiš svijeta, 6 zemalja u 12 dana, jedeš i piješ fino, spavaš ko beba, usluga da te sram na momente koliko su pristojni, why not?

Najgore, nagovorio me tvoj i moj zajednički poznanik, MV.

Pričamo o 300m brodu s 16 katova.
Od igraone s konzolama, društevenim igrama, kasina, bazena, teretana, masaža, 3-4 diska, dvorana za cirkus, dvorana za kino, dvorana za predstave, do posebnih restorana za izležavanje, hamoka, kafića itd. Ako ne nađeš ništa tamo, onda jednostavno nisi za to, i to shvaćam.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.11.2024. u 11:24.
Mommistake je offline   Reply With Quote