Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.11.2024., 11:09   #77084
Ivan357
Premium

Datum registracije: Jun 2020
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Jedini razlog zašto ja JESAM na auto on opciji svjetala na ženinom mercedes sepetu iz 2006e. Gore sva svjetla sekundu nakon paljenja auta, žarulje traju između godinu i dvije, cijele godine se tak vozim i ne pomišljam isključivat svjetla preko ljeta. Jedino sad u jesen kad krenu magluštine i moram palit maglenke, moram se vozit sa dimmanim displayima u autu što me iritira, a ne može se to promjeniti...
kolko realno prednje maglenke pomažu, pogotovo po danu u magli?
probao sam ih palit, ne vidim ništa bolje, po mraku samo sa maglenkama se ništa ne vidi, jedino što si uočljiviji iz suprotnog smjera

u zadnjih 15ak godina samo dva puta sam bio u situaciji da od magle ne vidim prst pred nosom, ali tada nisam imao maglenke na autu da bih mogao reći koliko pomažu

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
To je danasnji problem, kao sto kazes, ali nije da se prave blesavi, nego oni uopce niti ne znaju kaj im se dogada oko auta. Misle, ja sam upalio svjetla i to je to, a nisu niti jednom pogledali kako im auto svijetli. I sto je najgore nije ih briga.
a nisu ništa puno pametniji ni oni koji su donosili propise o dnevnim svjetlima, nisu uračunali faktor ljudske gluposti...
Ivan357 je offline   Reply With Quote