Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 14.11.2024., 10:26   #1334
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A gle, to je party cruiser u suštini, ali za napiti se na kruzeru (barem ja, Zagorec), trebam sigurno 200-250$ po danu. Žena i ja smo potrošili oko 350$ dodatno na brodu na alkohol, čisto jer sam htio probati neke bolje viskije i đinove, koktel uz večeru ili nešto slično.

Aha, znači niste uzimali one pakete sa pićem? JA i žena smo isto bili izračunali da nam se ne isplate jer smo po čitave dane šetali po gradovima, i ostatak vremena bi se na cruiseru doslovno morao oblokovati da isplatim tih 80-90 € po danu.

Citiraj:
Ali eto, imam u društvu frenda koji je radio 5 godina na kruzerima, Virgin je daleko najbolji u tom rangu, all inclusive, hrana bogovska, možda i bacim koji album što smo jeli.

Ajd baš stavi slike hrane, ako ti se da.

Citiraj:
Što se gradova tiče, prošao sam cijeli svijet više puta, Afrika, Amerika, Azija, Europa cijela, ovo gore što sam naveo meni je ispod razine prihvatljivosti, pogotvo Atena i Sicilija. Atena, ovaj kvart gdje smo mi bili, čak smo na redditu našli da je jedan od gorih u Europi, hotel se zaključava u 18h, metalne rešetke idu na vrata, morali smo zvoniti da nam dođe zaštitar otključati vrata...

Je, pričali su mi prijatelji da ulicu dvije od hotela na top lokaciji u Ateni usred bijela dana narkomani se bodu, dileri ti nude kokain i slično.
Colop je offline   Reply With Quote