A gle, to je party cruiser u suštini, ali za napiti se na kruzeru (barem ja, Zagorec), trebam sigurno 200-250$ po danu. Žena i ja smo potrošili oko 350$ dodatno na brodu na alkohol, čisto jer sam htio probati neke bolje viskije i đinove, koktel uz večeru ili nešto slično.
Ono što je VAŽNO napomenuti, Virgin naglašava da su oni drag/gay frendly, tako da bi rekao da je 30% tih istih Amera gore navedenih gay/swing/drag parova.
Tako da, nemam ništa protiv, ali i ženi i meni, koji oboje radimo u firmama koje su diversity orjentirane, vlasnici i njene i moje firme su stranci te moramo i paziti što i kada govorimo, znači od nas se očekuje ujedno da budemo kompletno pozitivni i otvoreni prema tome, nama je to bilo previše.
Ima pijanih, ima golih, ima svega, ali opet, ne u toj mjeri da ne možeš odmarati i uživati s partnerom. Mi smo ove godine išli sami, doslovno čitali knjige, jeli, odmarali i šetali gradovima.
Ali eto, imam u društvu frenda koji je radio 5 godina na kruzerima, Virgin je daleko najbolji u tom rangu, all inclusive, hrana bogovska, možda i bacim koji album što smo jeli.
Što se gradova tiče, prošao sam cijeli svijet više puta, Afrika, Amerika, Azija, Europa cijela, ovo gore što sam naveo meni je ispod razine prihvatljivosti, pogotvo Atena i Sicilija. Atena, ovaj kvart gdje smo mi bili, čak smo na redditu našli da je jedan od gorih u Europi, hotel se zaključava u 18h, metalne rešetke idu na vrata, morali smo zvoniti da nam dođe zaštitar otključati vrata...