View Single Post
Staro 14.11.2024., 08:35   #12467
djzuza
Premium

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor v_pula Pregled postova
Pozdrav dj
Ja sam na Monvidalu pa eto malo smo si daljnji susjedi
T-com imam od kad sam na ovoj adresi, zadnjih par godina od kada je orvoreni profil pusten sve stabilno i ide 200 bez problema...a optika boga pitaj mada su nas nedavno kontaktirali iz t-com o interesu za optiku, naravno cijela zgrada rekl da...e sada kada ce i da li ce sto biti tko zna...
Inace pocetkom godine kada sam se raspitivao preko telefona mi je agent rekao da je za moju lokaciju predvidjena optika u 2025...

Blago tebi. Koliko čujem od tehničara moja brzina (30) je među najboljima na Gregovici zato što je u većini slučajeva puno lošije. Centrala na koju se spajam nalazi se iza Interspara - izmjerio točno 2.0 km udaljena, a svejedno VDSL tehnologija. Imam osjećaj da sam na samoj granici.

Što se tiče optike, vidiš, kada gledam na ovome linku -- https://www.t.ht.hr/objave-gradnje-opticke-mreze -- još nije navedeno nikakvo daljnje proširenje. Za sada su otprije navedeni samo Valdebek i Šišanska cesta.

Onda treba uzeti u obzir i to da sam u kući, a ne zgradi (99,9% Gregovice su kuće) pa tko zna kada ćemo mi doći na red.

Možeš li mi reći na kojem si se broju raspitivao za dostupnost optike?
djzuza je offline   Reply With Quote