Citiraj:
Autor Mommistake
E, to je kod mene opcionalno da li se pale svijetla ili ne kod otključavanja.
Tzv. Leaving home opcija.
I može se naštelati koliko dugo su upaljena.
Ja ih imam na ON, pa da rade 30 sekundi, fora mi je to, ne titraju uopće kod paljenja.
|
Ja sam sebi isprogramirao da mogu stavit do 60sec

Svjetla mi se automatski također pale ako pada kiša, nebitno koliko god vani jako svjetlilo.
Što se tiče DRL - kupio sam ga sa "skandinavskim" dnevnim, znači cijelo vrijeme svijetle prednja i zadnja + isprogramirao sam si da ih mogu isključit u meniju ako treba + ako okrenem prekidač svjetla na 0 također se gase (što po defaultu nije slučaj)
A kad sam se već igrao s programiranjem - uključio sam paljenje maglenki kad se upale dugačka pa osvjetljava puno bolje.
Mrzim kad u pol bijela dana ili naveceč vidim likove sa uključenim maglenkama, i to još poštelanim da im "bolje osvjetljava" pa drugima blješte.
I ja sam za to da sa DRL-om bude uključeno i naprijed i natrag.
U subotu kad sam išao za Reutlingen, na dosta dijelova autoceste bila poprilična magla. Skoro pa 70% vozila nije imalo uključena svjetla. Džaba blicanja, sviranja, pokazivanja...ne kuže ili se prave blesavi.
Ljudi danas , koliko sam skužio, u prometu ne razmišljaju ni malo o ostalim sudionicima (da ne spominjem izlijetanja na lijevu traku).