View Single Post
Staro 03.04.2003., 01:33   #32
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
sto se tice mog znanja npr..ja se u intel probleme necu ziher gurati a niti nekome govoriti sto da kupi...intela nisam vidio doma vec dve godine i nemam blage sto taj ima il nema...znam samo da je preskup za sta nudi ...

u programiranju mogu nes pomoci...ako je iz moje domene...

probleme oko windowsa mozda i znam rjesiti a u linux probleme ili sl ne zelim ni pisnuti...

oko amd-a znam tu i tamo nesto..sve samo iz iskustva....tako da nemogu reci da li je bolji taj i taj chipset od tog i tog ako nisam oba imao...mozda spomenem ako je dosta ljudi na forumima i reviewima spominjalo neku razliku

smatram da najvise mogu problema i preporuka dati ljudi koji rade u servisima ili cesto mjenjaju kompove...samo iskustvo ... npr ne sumnjam u narino iskustvo oko moddanja i sl...u jos neke ljude oko drugih stvari...

npr. isto kao sto cijenim gregovo iskustvo cijenim i ozrenovo..samo sto ozren se puno vise kuzi u one skupe varijante a greg u jeftine...i ne svidja mi se kad jedan krene drugome u njegov teritorij...ne kazem da i jedan od njih to radi ali vec su se desavali izleti nekih drugih ljudi...ovo je bio samo primjer...
msvrtan je offline   Reply With Quote