Citiraj:
Autor medo
Ručna se lako podesi na autima koji iza imaju bubnjeve. Na diskovima je to malo teže.
Moj francuski sepet ima bubnjeve iza. Nikada u 18god problema s ručnom. Originalna tvornička sajla je gore. Nožna i ručna kočnica jednako koče svaki puta.
|
Moj je bio s diskovima, naslusao sam se svakakvih prica o "nemogucem nastimavanju i razlicitim silama". Sve ti je jasno kada znas da sam promjenio i klijesta i sajle i crijeva, stvari koje rijetko ljudi uopce i diraju. O reparaciji nisam ni htio razmisljati, hocu novo. Al jbga jednom kada padnes necu sad placati opet pa ici u drugu stanicu, tada nisam sumnjao u valjke. Pa sve sam promjenio, mora proci. Mora klinac moj, pao opet. Prosao sam iz treceg puta sa pretegnutim sajlama, jedna felga mi je bila uzarena kad sam dosao u stanicu. Ma smijeh!
Citiraj:
Autor GreenLife
Zato sad si sljedeće 2 godine bez tehničkog + poslije neće bit problema 
|
A gle, ako bude problema, ravno u Drinu s njim

Auto vise ne gledam kao stvar koju se voli. Valjda promjenis plocu kad te auto pocne guziti u toj vezi
Citiraj:
Autor robimarko-bug
Ma ti valjci su ono ko i mjerenje temperature vrelišta kočione, magično se uglavnom poprave.
|
Vec sam se dogovorio sam sa sobom da cu ubuduce malo sarati i mijenjati stanice.