Citiraj:
Autor tskarda
100% neki forumaš nas cinka youtubeu pa skidaju 1 po 1
p.s. argentina radi još uvijek.
|
Citiraj:
Autor xlr
Onaj Daemon garant 
|
Ljudi, ako možete ušparati ovim ilegalnim aktivnostima kontra korporacija, zašto ne, nemam ništa protiv toga, jesmo balkanci ili ne

, dokle god nas ostale koji imamo adblocker i koristimo besplatno uslugu ne smatrate budalama. Isprika isto što sam vas etiketirao tim pridjevom, ljubomora valjda.
Ovih dana mi je znalo biti po pola minute i slično nekakvi prekidi, sa crnim ekranom, nekad reklama uleti, uglavnom ne, sad je opet po starom te izgleda da je to vječna borba između blockera i youtube-a. Koristim Chrome. Kod prijatelja koji ima Firefox su značajne "pauze", ali mislim da nije up to date sa ničim, moram mu to srediti ako se da.
Općenito Youtube smatram odličnim izvorom znanja, vijesti, sadržaja...uvijek sa strane nešto se vrti i možda ako adblockeri izgube bitku, možda se ipak nešto plati za nastavak uživanja sadržaja. Ima bezbroj dobrih kanala i ako se podijeli na više ljudi nije kraj svijeta. Bokte završimo u kafiću i ode u jednoj večeri na runde 5x toliko
Da nema npr. Youtube-a ne bih znao da će liberalke sada u štrajk sa se*om jer je Trump pobijedio. Pomislio bih da je do mene nešto jer me izbjegavaju odjednom. Štrajk će trajati 4 godine. Isprika na offtopic-u.
https://www.youtube.com/watch?v=53JFQ5y1hog