Citiraj:
Autor Exy
Priznajem da sam bubnuo 75%, ali to je samo zato što znam da likove sa aspergerom takve stvari užasno živciraju.
Evo ti, ja imam tri slike koje dokazuju da sam u pravu. Ti imaš jednu pa je to onda tri puta više, znam da (jedino) takve strogo kvantitativne odnose kognitivni aparati poput tvog razlučuju. Računaj. Plus što sam linkao 1024x, onda se igralo u 800x i 1024x pa moje slikice i zbog tog kriterija imaju više smisla. Ukratko, sereš bezveze, no zbog (jednog od) urođenih problema kojih imaš, ega, to nisi u stanju priznati. Ništa novoga, idemo dalje.
|
Jasno je da ogranicen lik poput tebe nije u stanju shvatiti dosta jednostavnu usporedbu. Hajde duso zasto nam ne nadjes graf u kojemu je tvoja MX kartica 100% performansi naspram Blackwella u Excelu, a trosi samo 4W, dok ovo moze imati rack sa 140kW. Boze, zaista dugo vremena nisam susreo takvu zaludjenost vlastitom gluposcu kao kod tebe.
Citiraj:
Sad više ne znam dal da se smijem jer mi to dođe kao ismijavanje invalida i sl. Pazi, jedno je grafička kartica koju gurneš u matičnu ploču i pomoću nje igraš 3d igre. Drugo je grafička kartica koju gurneš u matičnu ploču i pomoću nje igraš 3d igre. Al je to tvom mozgu neusporedivo zbog cuda jezgri, gigaflopsa i sl. pizdarija koje nikog normalnog van tvoje sobice ne zanimaju. Ti iskreno to ne možeš usporedit jer imaš profesionalni disability kojeg ne možeš stavit sa strane, čak ni ovdje.
|
Aha, ti nisi samo glup, nego si i bezobrazan. Uf. Takozvani "limited edition".
Citiraj:
Pa naravno da rade istu stvar, kad gaymaš na njima onda rade istu stvar.
|
Ne, ne rade, analfabetu maloumni, jer nisi shvatio moju Comodore64 usporedbu, a kako i bi, kada ne mozes shvatiti da si jednostavno ispao glup sa svojim nostalgicno niskim TDP-om, koji postoji i danas bez nostalgije. Ali tebi je mama dala novce samo za 300W karticu, sto je OK, ali mamina budalica ne shvaca da postoji svijet izvan njegovog "gay-manja" na 300W kartici. Jer ljudi to rade i na 4W TDP-u "kao i nekada", samo 10 puta bolje.
Citiraj:
Samo si ti, kao što je prije utvrđeno, poradi određenih mentalnih ograničenja potpuno nesposoban izvest tu apstrakciju nego trkeljaš o snazi, mogućnostima i sl. budalaštinama koje nisu uopće bitni za zamišljenu situaciju.
|
Najveca prednost ovoga je cinjenica da, iako je poslovicno beskorisno, covjek moze citirati morone poput tebe, pokusavajuci mu pomoci da procita koliko je glup, i bez obzira na beznadeznost, evo, opet cemo:
Citiraj:
Autor Exy
Grafa od 4W i grafa od 300W, na prvoj klinac igra Quake 3 a na drugoj Fortnajt, znači rade isto, samo se sad troši više struje 
|
Dakle, glupane, shvatjas li da na grafi od 4W klinac i danas igra Fortnajt, i to u 6 puta vecoj rezoluciji i neusporedivim grafickim detaljima? Sto cini i tvoju konkretnu usporedbu, ah, jasno, neistinitom, a tvoja ignorancija i neuvidjanje bjelodanih cinjenica te cini meni dragom i sve rijedjom grupom forumskog glupana.
Citiraj:
Ako ništa, moram ti zahvaliti što si me vratio u stara vremena interneta kad smo imali 12 godina, vrijeđali se bez straha od cenzure, ispucavali ovakve clever one linere i guštali se u tome. Jedino što smo (većina) u međuvremenu odrasli i prerasli takve pubertetske stvari. No lijepo je vidjeti ovako nekog tko je i dalje na tom stupnju razvoja, iako nije baš najbolje za tebe, možemo mi ostali bar nešto pozitivno izvuć iz tvog stanja.
|
Ne, mileni, to je opet tvoja nostalgicna deluzija koju moras rijesiti sa psihijatrom na sljedecoj sesiji. Ja kao i obicno glupane poput tebe pobijam cinjenicama, a ti si bezobrazan glupan pa ni na sto nisi odgovorio ali ti je jako zabavno koristiti rijeci koje ti je mama rekla da ne smijes koristiti ako zelis da ti da novac za 300W karticu koju si si jako zelio. Ne rastuzujes ti mene, ti rastuzujes svoje roditelje koji su pokusali napraviti funkcionalnog clana drustva od tebe, ali nekada je genetska lutrija i lose skolstvo neumoljivo pa dobijemo lika poput tebe.
Citiraj:
Tako i ti sebe ne možeš vidjeti sa strane a ja ti ne mogu preciznije i jezgrovitije objasniti zašto je nastavak tvojeg tvrdoglavog inzistiranja na nebitnim tehničkim detaljima autizam par excellence.
|
Vidi, glupane, kako da ti to objasnim... pokusat cu plasticnije, a pitaj mamu kada je opet vidis da ti da novac za novu 300W karticu, mozda ce imat vise strpljenja: na danasnjoj 4W kartici Fortnajt izgleda 10 puta bolje nego Quake3 na GF2MX srotu prije 25 godina, iako nisu usporedivi cipovi. Ja znam da je "gay-mer" glupanu poput tebe to mozebitno i nedokucivo i nemas zelju ni kapacitet za usvajanjem novih znanja, no... 4==4, Quake3<
Citiraj:
Pošto radim besplatno, odjavljujem se iz ove rasprave sa nadom da ako već tebe izliječit ne možemo, bar smo drugima pokazali sa čim imaju posla.
|
Pozdravi mamu. Reci joj da je ne krivimo sto je sustav zakazao pa imamo glupane poput tebe, za to je primarno kriv internet, kada si slinio nad GF2MX tada si bio glup samo u kvartu.