View Single Post
Staro 06.11.2024., 21:34   #665
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Pa, da... samo ne na nacin na koji ti mislis.
Meni je smiješno da je grafa trošila 4W a sada troše po 300W a rade istu stvar dok se gay-ma. Imaju drukčije sposobnosti, dakako, ali za to me bk. Valjda mi dopuštaš da si sam biram što mi je smiješno. Tehnikalije me ne interesiraju previše.

Citiraj:
O cemu ti pricas? MX je bio skart ponude, a "300W" iz graficke ces izvuci na high end ponudi kada zakucas sav GP kojeg nudi, rijetko kada u grafici.
Pa zapravo si u krivu, pogledaj si malo review-e iz tog vremena. Geforce 2 MX je u gaymingu bio na 75% tadašnjeg high enda (Geforce-a 2 GTS). Ako je to škart valjda si u pravu.
300W iz grafičke izvučem kad pokrenem 3d mark sa ovim odronom od GPU-a iz moj komp, ni po čemu specijjalnom midrange-u.

Citiraj:
Naravno da nije. O cemu mi pricamo ovdje?
Pa ja iskreno ne znam o čemu pričamo ovdje. Ja pričam o tome da je nekad gayming grafa vukla 4W, dok danas vuku po 200-300 i to je sad normalno. Tu sam ja priču prestao a ti si uletio i ušao u turbo patronizirajući mod u kojem mi naširoko objašnjavaš stvari koje su opće poznate. Kao da smo svi retardirani i čekamo tebe da nam objasniš zašto sad troše više, jer nismo u stanju shvatiti sami da za to postoje određeni objektivni razlozi nego nam ti to moraš demonstrirati. Jedino što si demonstrirao je da iz nekog razloga (valjda objektivnog, dijagnosticiranog?) moraš uletavati u ovako autistične izljeve ničega, ne znam.
Exy je offline   Reply With Quote