Citiraj:
Autor De5tr0yer
Loša fotka za gledati detalje po čemu se razazna original, ali na kraju krajeva, meni osobno nije bitno dal je original ili ne jer ako ima M20 motor modificiran po "alpina spec" ili M30 swap, to je već dovoljno da bude znatno zanimljivije vozilo od regularnih 325i.
Ovako na prvu bih rekao da nije original.
Felge se čine square setup (otraga se čine preuske, Alpina bi trebala imati staggered set) i facelift Mtech zadnji branik, bočne plastike na vratima i pragovima, prednji branik mi se isto tako čini facelift Mtech. Naljka na gepeku je tak zamuljana da uopće ne podsjeća na B3 ili B6...
Ne bi bilo niš loše i da je obični 325i jer je uz tvorničku šperu milina za vozit. Subjektivno ali M20 zvuči odlično čak kao komplet serija s katalizatorom.
Okini jednu fotku sprijeda ako ga opet vidiš. 
|
Srećom, mobitel pamti lokaciju fotke, pa ću definitivno stati ako bude na istom mjestu.
Dok sam mobitel našao i upalio, bilo je prekasno. Probao sam po registraciji naći, ali i to je zamuljano pa mi nijedna kombinacija ne prolazi.
EDIT: išao sam tražiti malo po lokalnim forumima i meetovima i našao ga
Mislio sam da je ovaj, ali nakon provjere tablice, ovaj je 1989. a onaj gore 1991. Vidim samo kubikažu, a po tome su isti motori.
https://www.classicandsportscar.com/...eets-its-maker