Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
Nemogu izbaciti 2014.g. iz glave, kad je za 4.500 EUR sa nekih cca 100.000 km stajala 147 3.2 V6 u Sesvetama na prodaju, na njoj sve ispravno i uredno, ali nitko je nije pogledao jer je stajala kraj "Švaba".
Danas bi dao 8k bez problema za tako uščuvan primjerak, al jbg, nema ih.
|
Nisu je gledali jer je bila V6 benzinac a ne zato kaj je bila kraj švaba. Da je bila JTD traktor prodala bi se odmah
Citiraj:
Autor robimarko-bug
Ako je original Renault (Pozdrav s Renault foruma) onda ima original upute i homologaciju za to vozilo već.
I budimo realni, na tehničkom će te pitati za atest nikada jer ima hrpetina tih Capturea s stepenicama.
|
Citiraj:
Autor Tajl3r
Daj brate mili ugradi to i vozi kad dođe tehnicki nece te niko ni pitati
|
Krivo, pogledat će slike prvog tehničkog i vidit da tada nije imao ugrađen taj dio i tražit ga da odradi mali atest.
Tako mogu reći i da pun kufer E46 i E39 ima fejk M-paket pa svejedno traže da odradiš mali atest ako vide da ranije auto to nije imao.
FFS meni je lik skužio da su mi štopovi ranije imali narančaste žmigavce a da sad imam štopove s bijelim žmigavcima.
Citiraj:
Autor android-split
S obzirom da na tehnicki ne moram prva 2 puta nisam ni mislio al me zanima koja je procedura ako dođe do neceg
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk
|
Desit će se da ako gleda slike bude tražio mali atest i da se to upiše u prometnu. Ako ne gleda, onda ćeš proći bez atesta i u pravilu si onda miran jer u pravilu gledaju samo fotke sa zadnjeg pregleda.