View Single Post
Staro 05.11.2024., 14:18   #203
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
potaknulo me na razmišljanje, jedno pitanje dečkovi, nemojte me odmah popljuvat, nisam ni na čijoj strani, samo pitanjce

ja radim greške, vi radite greške, ispravim ju kad uočim, a ovi jadnici dok isprave nakači se 10 ljudi i kupi nešto zbog njihove greške, ponavljam ne osuđujem nikog, al eto stvarno mi je blesavo da neki random zaposlenik u nekom dućanu nema doslovno 5min da ispravi grešku jer je već sranje napravljeno i neznam kako to popeglat bez da se krv prolije doslovno

ja doslovno kad neš unosim u komp, nek mi mob zazvoni ili netko nešto kaže na glas, moguće da mi ode nešto krivo i jebiga, popravim, ovi sirotani to nemaju
Ne osuđujem ni ja, tko voli nek izvoli ali kao netko tko isto radi u trgovini i točno to što kažeš, jedna sekunda da me netko omete je dovoljna da napravim zajeb. Veleprodaja sam i lako to uvijek ispravim ali jednom mi se desilo da sam na akcijski proizvod sa netto cijenom slučajno ostavio i regularni rabat. Nekoliko tisuća štete. Nisam vidio na vrijeme, primjetili tek nakon mjesec, dva, druga firma mi nije htjela priznati knjižno terećenje za razliku...ali na kraju su priznali barem pola. Ostavilo mi je gorak okus u ustima.

Netko uvijek "plati" grešku. Konkretno ovdje imao sam priliku piknut ovaj TV ali nisam jer je evidentno greška i neki jadničak će najebat. A igralo je i ulogu što mi je Chipoteka na neku ruku dućan prema kojem gajim respekt.

Jedino gdje sam se "ogrebao" je bio onaj TCL 65" za nekih 430€ u sancta Domenica, prije kojih godinu dana, kao snižen 40% je bio reklamiran....i tu su htjeli otkazat narudžbu ali smatram da je to bila dobra cijena, realna akcija i nisam pristao na otkaz. Igralo je ulogu što je to Sancta i konstantno podmeću te svoje vrtoglave kupone, sa kojim cijena ispadne realna cijena u stvari, pa sam zadovoljan bio što sam stvarno nešto dobio 40% off.

Ali ovo, ovo je čisto lov u mutnome i profit na tuđoj nesreći.
vlatko27 je offline   Reply With Quote