View Single Post
Staro 04.11.2024., 17:22   #7077
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Citiraj:
Autor android-split Pregled postova
Mene su upravo zvali. Da jel pristajem na storno narudzbe, sta sam odbio. Jel pristajem na veliki popust na nesto drugo, sta sam odbio. Da ce mi se javit mejlom da vidim sta cu.
Kolega, u svakom slučaju sretno.

Citiraj:
Nije mi jasno zašto pristaješ na ispriku? Zašto si uopce narucio kad si znao da to nije to. Ode se ocito ide na "to nije moj problem daj mi šta sam platio". Da sam mislio pristat na "oprosti" nebi ni narucio, samo gubim vrijeme dok mi vrate pare.
Poziv koji je bio, isti je bio onda preko malla. Samo sam tad pristao i popušio
Popularna metoda "ako prođe prođe". Kao što sam spomenuo, sretno u dobivanju tog televizora. Ako ga dobijete, dobro za vas, a meni prilika za učenje na teži način, isti kakav ste vi prošli sa Mall.hr, prema vašem tumačenju.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Pisalo se već zašto je Mall morao isporučili laptope i neke druge stvari. Ne znam zašto je Mall drukčiji od bilo kojeg drugog dućana.
Možete li dati poveznicu na te napise gdje piše da se roba u takvim slučajevima mora isporučiti? Hvala.

Citiraj:
Ja sam odmah napisao da ih neću zajebavati, ako isporuče sami od sebe super, ako se jave da je bila greška prihvatit ću i tjt.
Onda ćete ispasti "papak" kao i ja, ako sam dobro shvatio.

Citiraj:
Ja samo kažem da nije isto "ne moraju" i "mole da se otkaže".
Budemo znali za ubuduće, hvala.
Taproot7 je offline   Reply With Quote