View Single Post
Staro 04.11.2024., 14:47   #652
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Auf, hvala, meni je ovaj broj sa Konoko na naslovnoj poseban (uz prvih 15ak) jer sam tada ponovno počeo kupovati Hacker nakon duuugo godina. Naime, prestao sam kupovati kada mi više niti jedna igra nije radila na kompu. A prelazak je bio brutalan, prvo zamislite danas prelazak sa kompa starog 6-7 godina kolika bi razlika bila, a tada je bila nenormalna, doslovno drugi svjet.
94e sam dobio 486 DX2/66 8mb RAM, a onda 2001-e dobijam Athlon 900, 256mb RAM, GF 256 SDR (ovo su mi podvalili u dućanu umjesto GF 2MX koja je def bila brže od ove moje, ali su mi rekli da je to isti vrag jer da nemaju 2MX).
Sa DOS i neupotrebljivih w95 na ''fantaziju'' zvanu ME
Najviše me uz grafiku oduševila reza monitra, 1024x768, kakav 4k, 8k....ovo je bio baš opasno velik skok u svemu.

Iskreno, drago mi je da nema više takvog skoka u HWu jer bi bankrotirao, ovako se da prosječan komp dosta duže upotrebljavati.

EDIT: Zab dodat da mi je Red Alert 2 vj naj RTS ikada, još uvijek se drži. Lignje, delfini, cepelini, nosači aviona....nema što nisu utrpali, toliko pozitivnog ludila u toj igri...

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 04.11.2024. u 14:56.
Disco je online   Reply With Quote