View Single Post
Staro 04.11.2024., 09:28   #263
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor udarnik60 Pregled postova
Pa naravno da je. Ali ne možeš reći da nije talent.
a gdje sam ja to tocno rekao da MA Xniej talent ? Aj molim te posalji mi taj quote gdje sam ja to reako ?

Citiraj:
Autor udarnik60 Pregled postova
Lando sada govori kako je sve sreća. A njemu red flag da makne Maxa iz kvalifikacija nije sreća ili kad je SC sjebo u pa Lando pobijedio... Ono moraš imati sreće, ali ne možeš reći da je za sve zaslužna sreća. To je lame.
Jel ti geldas F1 onda samo parcijalno kad ti i pashe ili gledas zapravo sve ? Jesi vec zaboravio kako je Lando prosao u Qualama u Azerbaijanu ? P15 isto zato sto su riskirali i pred kraj nisu mogli odvesti full krug. To je sad RedBull radio i usralo im se jer nisu mogli zavrsit Qualifikacijski krug sa oba vozaca... Nekuzim koji dio ti tu nije jasan, nisu imali srece u Qualiu (kao ni Lando u Azerbaijanu gdje je bio P15) ali imali su srece sa VSC/RF u utrci dok Lando i George nisu? Ili zelis reci da su Oconi Gasly jebacki talenti bolji od ostatka grida s obzirom da su njih dva zavrsili P2 i P3 ?

Citiraj:
Autor viper84 Pregled postova
Lando počne prvi, Max 17. Na kraju Max završi prvi a Lando 31 sek. iza njega.
Da, Lando, pravi srećković je Max ako te to tješi
Jel to znaci onda da je Lando jos bolji talnt kad je MAX zavrsio +23 sec iza njega (i to kao drugi ne 5-6ti po kisnim uvjetima) na domacem terenu u Nizozemskoj ove godine ?

Jasno je da bilo vec prije oho utrka ce MAX osvojit naslov ove godine ali nemojmo zaboravit kakad je RB imao bolid pocetkom godine. Svi pricaju o bolidu kad McLaren bude brzi jer onda je do bolida ali se zaboravlja prvih 7 utrka ove godine dominanti RB jer to je sve do MAXa.

Meni se cini da ce ova godina biti slicna onoj kad je Button u BrawnGPu osvojio naslov, pocetak im je bolid bio toliko dominantan da su nakon prvih 6 utrka kad su ih drugi poceli dostizati osvojili naslov svejedno i sa 2,3,5 mjestima (sreca njihova sto nije bilo toliko utrka kao danas jer bih in prestigli do kraja)...

Ali oko bar je zanimljivo i napeto svaku utrku .

Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 04.11.2024. u 09:39.
Lewis je offline   Reply With Quote